UA-127409707-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Mrt 18 - Vrijwilligers gezocht “ophalen oud papier”
In september 2016 zijn we bij UDI gestart met het ophalen van oud papier in het Spijkerkwartier. Inmiddels is de route verplaatst naar de wijk Molenbeke, omdat dit meer geld oplevert voor de club. Iedere 1e dinsdag van de maand gaan 4 vrijwilligers van Udi met 2 vrachtwagens van Suez door de wijk heen, om het oudpapier te verzamelen. Momenteel zijn er nog maar 10 vrijwilligers en ik doe hierbij dan ook een oproep, om meer mensen hiervoor te motiveren. De opbrengst is volledig voor de club en UDI kan van het geld diverse materialen aanschaffen, verbeteringen aan het clubhuis realiseren of bijvoorbeeld (meer) trainingsuren inhuren. We werken met een schema. Wanneer er zich meer vrijwilligers aanmelden, ben je maar 1 x in de 3 á 4 maanden aan de beurt. Voor werkschoenen, handschoenen en een hesje wordt gezorgd.
Dus mensen, geefje op! Dit kan bi j Erik Gerritsen (06 53670140) of via erik.udi@upcmail.nl

Mrt 18 - UDI Culinair verplaatst naar 28 april

Om met de hele kookbrigade ook dit jaar weer een succes te kunnen maken van UDI culinair is de avond verplaatst naar zaterdag 28 april. Tijdens de seizoensafsluiting zullen we gaan beginnen met de voorverkoop.

Jan18 - 1e Kaderavond Handbal een succes

Maandag 22 januari was de eerste avond om ons kader verder te versterken met als thema Handbal. Na een introductie over waar UDI staat en waar we als bestuur mee bezig zijn hebben we de taken om en rond handballen bekeken. Een mooi aantal leden was aanwezig die avond en nog eens zo'n groep had via de mail aangegeven mee te willen gaan helpen. We hebben concreet reeds een aantal taken verdeeld en binnenkort zullen we in diverse gropepjes een aftrap gaan maken.  Daarmee zijn we er nog niet maar het is meer dan een goede stap voorwaarts.

Jan 18 - Beste wensen voor 2018

Het nieuwe jaar is van start, we wensen iedereen het allerbeste voor 2018. Tijdes onze nieuwjaarsreceptie hebben we het nieuwe jaar ingeluid. Op deze dag huldigen we traditioneel ook onze jubilarissen. Dit jaar waren er 6, Elsbeth, Eddy en Fred werden gehuldigd voor hun 25 jarig lidaatschap. Edwin voor zijn 40e jaar als lid en Thea en Rien mochten zelfs hun 60 jarig lidmaatschap vieren. Mooi om te zen dat zoveel leden als zo lang van onze vereniging lid zijn.